Rájár a rúd a GardaWorld biztonsági cégre Amerikában: miután a hónap elején elveszítettek egy zsák pénzt, egy bravúros adakozási mutatvánnyal búcsúztak az augusztustól. Egyelőre nem tudni, mennyi pénz tűnt el. 

Ezen a környéken, lakóházak közelében borult ki a pénz az útra.

Ezen a környéken, lakóházak közelében borult ki a pénz az útra.

Ezen a környéken, lakóházak közelében borult ki a pénz az útra.


Szombaton délután, a Rhode Island állambeli Cranston városán átfutó autópálya-szakaszon egyelőre nem tisztázott körülmények között, egy lehajtó után felborult egy páncélozott pénzszállító jármű, és rakománya részben kiborult az aszfaltra és azt azt határoló füves területre. 
A rendőrség és a cég munkatársai villámgyorsan a helyszínen termettek, ám eddigre már csak úgy hemzsegtek a baleset körül a környéken lakók – egyelőre nem tudni, hogy vittek-e el pénzt, és ha igen, mennyit. 
A szemtanúk leírása szerint műanyag zacskókban és fehér vászonzsákokban hevert a pénz mindenütt. 
A teherautó mindkét utasa megsérült; a zúzódások mellett gerinc- és fejsérülésektől lehetett tartani. A hátul utazó biztonsági őrt könnyen kiszabadították a mentősök, hiszen az ajtó nyitva volt, a sofőrt viszont ki kellett vágniuk, ami egy páncélozott jármű esetében nem éppen rutinmunka, de végül sikerült kórházba juttatni az autó vezetőjét. 
A helyszínt öt járőrkocsi biztosította; a rendőrök még egy órával később is a szétgurult pénzérméket szedegették az út mellett, és a helyszínre hívott, másik pénzszállító járműbe rakodták be.
Rengeteg pénz ömlött az útra 4
Főoldali nyitóképünk illusztráció: a fotó tavaly decemberben készült Indiában, ahol egy ház bontása során egy kazalnyi 100 rúpiás (kb. 400 Ft) bankjegyet találtak a földön. Ami ennél is furcsább: senki nem jelentkezett a pénzért.
Rengeteg pénz ömlött az útra 5