Fények, kamera, felvétel! – épp csak az “Ennyi!” maradt el annak a tragikus, noha látványos balesetnek a végén, amelyet biztonsági kamerák rögzítettek múlt szombaton, egy texasi autópályán. 

A videón jól látszik, ahogy a háromszintes kereszteződés középső útpályáján érkező, 18 kerekű félpótkocsis kamion átszakítja a korlátot, és alázuhan a keresztben húzódó, szerencsére néptelen útszakaszra. 
Nem tudni, mi okozta a balesetet. 
A kamion, amely a hírek szerint csempéket és járólapokat szállított, a becsapódás pillanatában azonnal kigyulladt, a környéket másodperceken belül elborította a sűrű, fekete füst. Ez sem akadályozta meg a helyszínre érkező autósokat, hogy odasiessenek a járműhöz. A felvételen kivehető, ahogy ketten megközelítik a pilótafülkét. 
Az 59 éves sofőr életét azonban nem tudták megmenteni; a nyomozás még nem derítette ki, hogy a tűzben vagy az ütközéstől lelte-e halálát, vagy esetleg egy végzetes rosszullét, roham vezetett a sokkoló balesethez 
A délután négykor történt ütközés után mindkét irányban lezárták az autópályát, a mentési és takarítási munkák másnap reggelig tartottak.
Szerző: