A XXI. század nanotechnológiai csodájának kikiáltott grafénból, a felfedezőinek Nobel-díjat hozó, egyetlen atom vastagságú anyagból készült a GTA Spano néhány alkatrésze. A rendkívül könnyű, kemény és rugalmas matéria alkalmazása már önmagában is érdekessé teszi a kupét, amely egyébként szénszálas monocoque vázra épül, és titán, valamint kevlár komponenseket is tartalmaz.
Az egzotikus anyagokon túl a hajtáslánc a klasszikus izomreceptet követi: a nyolcliteres, tízhengeres turbómotor 925 lóerőt és 1220 Nm nyomatékot mozgósít. A hétfokozatú sebességváltó közbeiktatásával 2,9 mp alatt gyorsul százra az 1,4 tonnás spanyol csődör, a végsebesség meghaladja a 370 km/órát.
A mindössze 99 példányban készülő, hátsókerékhajtású GTA Spano áráról nem nyilatkozik a manufaktúra, de annak fényében, hogy az említett graféntartalom miatt maguk is guruló laboratóriumként emlegetik az autót, vélhetően csillagászati összegeket kérnek majd el az egyébként kifejezetten tetszetős kupéért.
A GTA Spano 468 x 198 x 118 centiméteres, a tengelytáv 2,8 méter, a csomagtartó 150, az üzemanyagtartály 100 literes. Elöl-hátul kettős keresztlengőkarokat alkalmaz, elöl 19, hátul 20 colos kerekekkel. A lengéscsillapítók adaptívak, a hasmagasság szabályozható, akárcsak a hátsó légterelő állása. A karbon-kerámia fékeket az AP Racing szállítja.
 
Űrtechnológiával a közutakra 3