Lewis Hamilton tavaly erősen véleményes körülmények között veszítette el a világbajnoki címet, és mintha azóta sem tért volna teljesen magához. Az idei szezonban (a Mercedesnél) újonc csapattársa, George Russell rendszeresen gyorsabb nála, Toto Wolff csapatfőnök pedig versenyről versenyre magyarázza a bizonyítványt.

Bernie Ecclestone szerint Hamilton mondhat akármit, a maga részéről úgy érzi, a hétszeres világbajnokot már nem érdekli annyira a Forma-1, mint korábban.

“Nem hinném, hogy Russell lett volna ennyire jó, de az tény, hogy kiváló munkát végzett” – fogalmazott Ecclestone. “Vagy talán Lewis végzett rossz munkát? Egy kicsit mindkettő.”

Ecclestone úgy véli, nem feltétlenül őszinték Toto Wolff részéről az állandó bocsánatkérések. “Lewis korábban jobban viselte volna az ilyen helyzeteket. Totónak talán kezd is egy kicsit elege lenni Lewisból, akit mintha nem is érdekelne, ha veszít.”

“Mintha nem is önmaga volna. Lewisnak állandóan a versenyzés körül forognak a gondolatai, de most túl könnyen veszi a vereséget.”