A Forma-1-es Sao Pauló-i Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Anglia, The Guardian:
“Hamilton minden nehézség és a hétvége összes hibája ellenére megragadta a győztes fegyvert, és diadalmaskodott a tengernyi gond felett. Világbajnoki teljesítményt nyújtott olyan körülmények között, amelyek mást térdre kényszerítettek volna.”

Daily Mail:
“Lewis Hamilton szenzációs győzelmet aratott, miután a tizedik helyről indulva végzett az élen. Megelőzte nagy riválisát, Max Verstappent, így ismét nyílttá tette a világbajnoki pontversenyt.”

The Sun:
“Micsoda visszatérés! Hamilton a rajtrács tizedik helyéről indulhatott Sao Paulóban, de megverte Verstappent, és 14 pontra csökkentette hátrányát.”

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
“Hamilton a császár! Kiütötte Verstappent! A Mercedes angol sztárja a tizedik helyről felzárkózva az 59. körben előzte meg riválisát.”

Corriere dello Sport:
“Hamilton nyert, és ismét nyílt a világbajnoki versenyfutás. A brit pilóta Verstappen és Bottas elől szerezte meg a győzelmet.”

Tuttosport:
“Hamilton szenzációs felzárkózást mutatott be. A hajrában Verstappent is megelőzte, és csökkentette hátrányát összetettben.”

F1: Hamilton császár leckét adott a többieknek 1

Spanyolország, Marca:
“Egy nagyon motivált és dühös Hamilton vezetési leckét adott a többieknek Brazíliában. A tizedik helyről indulva a sportszerűtlen Verstappent is legyőzte.”

El Mundo Deportivo:
“Hamilton hatalmas győzelmet aratott, pályafutása egyik leglátványosabb versenyét mutatta be.”

Németország,Bild:
“A tizedik helyről az elsőre! Következik a véghajrá a sivatagban!”

Franciaország, L’Équipe:
“Az összetett éllovas Verstappent megállította Brazíliában Hamilton. A holland pilóta ismét rossz oldalát mutatta.”