A Forma-1-es Holland Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában. Tarts velünk kedd este 19 órától YouTube-csatornánkon!

Nagy-Britannia, Daily Mail:
“Max Verstappen nyerte hazai pályán a Holland Nagydíjat, miután a berekedő közönség belehajszolta a győzelembe.”

The Sun:
“Már nem Lewis Hamilton vezeti az összetett pontversenyt és felsejlett annak az esélye, hogy elveszíti világbajnoki címét Max Verstappennel szemben. A 23 éves pilóta megnyerte hazai futamát, s a már addig is színes verseny egy narancssárga bulivá változott.”

The Guardian:
“Max Verstappen szurkolói az egész szezonban erre vártak, s ő magabiztosan szállította is a győzelmet. A holland oroszlán nagyot üvöltött közönsége előtt Zandvoortban: a nézők bulizni jöttek, Verstappen pedig nagyszerű házigazdának bizonyult.”

Olaszország, La Gazzetta dello Sport:
“Max Verstappen győzött otthon, a publikum pedig hatalmas üvöltésben tört ki, és narancsszínű ködbe került.”

Corriere dello Sport:
“Max Verstappen nyerte a Holland Nagydíjat és ezzel visszavette a vezetést is összetettben. A Red Bull földesura a pole-pozíciótól kezdve uralta a futamot.”

Tuttosport:
“Max Verstappen győzött a Holland GP-n, s ezzel az összetett élére ugrott.”

Spanyolország, Marca:
“Verstappen ragyogott otthon és ismét ő az éllovas.”

As:
“Verstappen nemzeti fiesztája. Mad Max Zandvoortban aratott hibátlan győzelmével a legfelső lépcsőfokra lépett, Hamilton elé.”

F1: Verstappen őrültek házát csinált Hollandiából 1

Franciaország, L’Équipe:
“Várták tőle és meg is csinálta. Max Verstappen vasárnap megnyerte a Holland Nagydíjat, így ő emelhette magasba a trófeát a dobogó tetején.”

Ausztria, Kronen Zeitung:
“A Red Bull pilótája, Max Verstappen vasárnap megnyerte hazai futamát Lewis Hamilton előtt, s ezzel visszavette az első helyet a brittől a világbajnoki pontversenyben. Az átépített pályán 36 év után ez volt az első F1-es verseny, a holland pedig 70 ezer lelkes szurkoló előtt idei hetedik győzelmét aratta.”

Svájc, Blick:
“A holland Verstappen őrültek házává változtatta Zandvoortot. Narancsbuli Zandvoortban! A hazai pályán versenyző Verstappen esélyt sem hagyott Lewis Hamiltonnak és magabiztosan nyert a brit előtt.”