Akármennyire is próbálja azt a látszatot kelteni a Racing Point, hogy nincs hely a csapatban a Ferraritól távozó Sebastian Vettel számára 2021-re, a színfalak mögött állítólag javában egyeztetnek a felek. A Racing Point jövőre már Aston Martinként szerepel, a Bild szerint pedig a csapat egyáltalán nem zárkózik el Vettel szerződtetése elől.

A lap úgy tudja, hogy Lawrence Stroll számára vonzó Vettel szerződtetésének lehetősége, bár az nem világos, hogy kinek a helyére érkezhetne a német.

A Bild szerint ha valakit, akkor Sergio Perezt tennék ki, akinek szerződésében van is egy olyan záradék, amely szerint július végéig felbontható a szerződése egy tekintélyes végkielégítés ellenében. Stroll akár ki is fizetné ezt, de ha igazak a hírek, logikusabb lenne, ha inkább fiának, Lance-nek keresne másik – fizetős – helyet a mezőnyben.

“A magam részéről el tudom képzelni, hogy Vettel az Aston Martinnál tűnjön fel” – fogalmazott a pletyka kapcsán Gerhard Berger, aki korábban a Toro Rossónál volt Vettel csapatfőnöke.