Nem csak sisakban és tetőtől talpig tűzálló overallban vezethetnek a Forma-1-es pilóták. Néha olyan autókkal is találkoznak különböző események alkalmából, amikkel akár az utcán is találkozhatunk.

Lewis Hamilton interjúzik a Mercedes-AMG GT S-ben

A Mercedes brit pilótája valóságos showman, ráadásul rengeteg rajongója van, ami nagyon jól jön a márkának olyankor, amikor egy újabb sportos modellt kell népszerűsíteni. Éppen ezért gyakran szerepel olyan eseményeken, mint a Frankfurti Autószalon, ahol a márka legújabb szupersportkocsiját, a Project One-t mutatta be a közönségnek. Csinált már sűrű gumifüstöt a Mercedes-AMG GT R bemutatóján is, számos reklámban szerepel és a fenti interjút is egy bő 520 lóerős AMG GT S kormánya mögött adta.

Sebastian Vettel gyanútlan ügyfelekre hozza a frászt az Infiniti szervizben

Nem áll távol a tréfa Sebastian Vetteltől sem, ezért bizonyára nem kellett sokáig győzködni, amikor a Red Bull és az Infiniti marketingesei kitalálták, hogy beöltöztetik szerelőnek és el is maszkolják kicsit, hogy egész biztosan ne ismerjen rá az, akinek oldalán felejthetetlen csapatást művelt az autóval.

Max Verstappen és Daniel Ricciardo kempingezik

A Red Bull reklámban mindig nagyon erős, így a lehető legtöbb témát igyekszenek meglovagolni. A csapat legújabb partnere az Aston Martin, aminek köszönhetően Verstappen és Ricciardo nemcsak igen patent gépekkel járhatnak, hanem olyan őrültségeket is csinálhatnak, mint a Red Bull Ringen rendezett lakókocsis futam.

Kimi Raikkönen keni a Ferrari F12 Berlinettának

Kimi Raikkönen a Ferrari pilótájaként nem maradhat ki egy olyan fontos modell bemutatójánál, mint az F12 Berlinetta, mely sokáig a modellpaletta csúcsát jelentette. Újságíróknak nyújtott felejthetetlen élményt a 6262 köbcentis, V12-es szívómotorral szerelt 740 lóerős géppel.

Mark Webber és Maria Sharapova elviszi egy körre a Porsche 918 Spydert

Mark Webber a Forma-1-es karrierje után tett egy kitérőt a WEC sorozatban, ahol remek eredményeket ért el. Még a Le Mans-i 24 órás versenyen is szerepelt, így aztán hamar a Porsche egyik arca lett és minden modell bemutatóján előbukkan valamilyen formában, így a 918 Spyder sem maradhatott ki. A majdnem 900 lóerős hibrid sportkocsit a teniszező Maria Sharapova társaságában hajtotta meg.