Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Forma-1-es mezőny legújabb autója sárga színű lesz. Ősszel már maga a csapat alapítója, Gene Haas is felvetette, hogy ezt a színt választhatják, most pedig az olasz Gazzetta dello Sport is ugyanerről ír.


A lap kiemeli, hogy a Haas központjában a csapattagok ugyan egy fekete modellen gyakorolják a kerékcserét, a végleges modellnél a Ferraritól “örökölt” sárga dominál majd: a maranellói alakulattal szoros műszaki együttműködésben dolgozó Haas a Ferrari logójának alapszínét kaphatja. A Forma-1-ben 2010, a Renault utolsó éve óta nem szerepelt a sárga autó a rajtrácson, jövőre a francia gyártó visszatérésével együtt rögtön négy is lehet.
Az amerikai motorsport-szakember a ferraris összefonódások ellenére hangsúlyozza, hogy nem lesznek sima fiókcsapat: 
“Újra és újra megkérdeznek erről, én pedig mindig csak határozott nemmel tudok felelni. A Haasnak megvan a maga egyéni imázsa, meglesz a magunk munkamódszere, még ha a Ferrari nagyon fontos technikai partnerünk is” – mondta.
A Haasnál a Lotustól átigazolt Romain Grosjean, valamint az idén a Ferrari tartalékosaként dolgozó mexikói, Esteban Gutierrez versenyez majd 2016-ban.