Sebastian Vettel (1.): “Az biztos, hogy ez a legjobb hétvégéim közé tartozik. Szoros volt, a safety car nem segített, Daniel is nagyon jól ment és szorongatott. Emiatt egy kicsit taktikázós irányba ment el a futam, de mindig igyeztem megfelelő előnyt kiépíteni, és aztán őrizni. Nagyon jó hétvége volt a csapatnak és nekem is. A péntek még nem volt tökéletes, de szombatra sikerült javítanunk az autón, egy körön hihetetlen volt vezetni, ennyi adrenalint rég éltem át az időmérőn. Ma is nagyon jó volt vezetni, tényleg remek hétvége volt. Lesz ma egy kis buli, nekivágok az éjszakának – úgyis kifogyott az italom a verseny felénél, most be kell pótolnom. Ha ilyen hétvégéink lesznek, megszorongathatjuk a Mercedest, de csak magunkra kell figyelnünk. Amit ők csinálnak, arra nincs hatásunk, de megpróbáljuk a lehetetlent, ha van egy kis esélyünk, megragadjuk.”
Daniel Ricciardo (2.): “Szerintem kicsit kísérletezett ma Sebastian, a rajt után még simán elment. Ha nem lett volna safety car, közel lehettünk volna az elévágáshoz, de mindkétszer kritikus pillanatban jött. Sebnek így is remek volt a tempója, tükrözte a tegnapi tempóját. Nagyon jó ez a második hely, magabiztos voltam, nem akartam elbízni magamat, de nem voltunk lassabbak a Ferrarinál. Örülök, hogy Magyaország után ismét sikerült felállnunk a dobogóra.”
Kimi Räikkönen (3.): “Szeretnénk, ha rendszeresen így lenne a jövőben, hogy mindketten itt állunk a dobogón. Azért el kell mondanom, hogy a péntek még rendben volt, de tegnap már küszködtem, meglepett a harmadik hely, mára pedig nem változott a helyzet. Ahhoz megvolt a tempóm, hogy megtartsam a harmadik helyet, de az első két helyre nem volt esélyem. Nem örültem a nehézségeknek, nem volt jó érzés, de a harmadik hely nem rossz, és a csapatnak is jó.”