Sebastian Vettel (1.): “Hihetetlen! Tudom, hogy csak szombat van, de elég jó kis kör volt! Ki kellett élveznem ezt a pillanatot. Már tegnap is jónak tűnt a helyzet, délelőtt szintén jók voltunk, fantasztikus volt vezetni az autót. Meglepődtem a nagy előnyön, de most tényleg minden összejött, szinte tökéletes volt a köröm. Ezen a pályán könnyű hibázni, most úgy tűnik, nekem nagyon összejött a végén. Nagyon örültem, jó körnek éreztem, és az is volt. Jó helyről indulunk, de holnap lesz a lényeg, és biztos vagyok benne, hogy a Mercedesek is gyorsak lesznek, lehetnek még meglepetések.”
Daniel Ricciardo (2.): “Nagyon jó újra itt lenni az első három között. Megvan az első sor, jó régen voltam itt utoljára. Furcsa, hogy pont Sebbel vagyok itt újra, szerintem jó kis verseny lesz közöttünk. Engem is meglepett, hogy nincs itt Mercedes, pedig előre nem éreztem, hogy ennyire jó lesz az autó. Remélem, holnap is itt lehetek, komoly előrelépést értünk el Silverstone óta. Jó, hogy ezt megmutathattuk, remélem, meg tudjuk tartani ezt a pozíciót.”
Kimi Räikkönen (3.): “Tegnap voltak gondjaink, de Sebnek már akkor is jól ment. Ma délelőtt óta nem voltam annyira elégedett az autóval, küszködtem vele, volt néhány problémánk, szóval meglepett, hogy ideértem vele. Remélem, hogy holnap is mindketten ott leszünk a dobogón.”