Idén harmincadik alkalommal élvezhették a nézők a Magyar Nagydíjat. Akik nem a mogyoródi versenypályán szurkolják végig a jubileumi esemény három napját, azok az MTVA közvetítésén követhették a szabadedzéseket, az időmérőt, illetve magát a futamot. Mindehhez idén is az Invitel biztosította az adatkommunikációs hálózatot, melyet olyan világhírű cégek is igénybe vették, mint az AT&T, a TATA vagy a PCCW.
Az MTVA összes helyszíni bejelentkezése az Invitel kiemelt sávszélességet biztosító, redundáns – két irányból 43, illetve 62 km hosszú – sötét szálas optikai hálózatán futó közvetítésen keresztül valósult meg. 


A Hungaroring Sport Zrt. partnereként az Invitel 99 darab szimmetrikus internet-hozzáférést biztosított a helyszínen a sajtó munkatársai, illetve a versenyirányításon dolgozó felhasználók számára. Az újságírók a bővített Wi-Fi-lefedettségű médiacenter területén különböző sávszélességű internetszolgáltatások közül választhattak, valamint 3 helyszínen összesen 8 munkaállomás várta őket nyomtatási lehetőséggel, valamint teljes körű technikai támogatással. Az Invitel szükség esetén a helyszínen 15-20 percen belül létesített további LAN-internetszolgáltatásokat.
Az ideérkező csapatok, szakemberek, sportvezetők, újságírók, valamint üzleti partnerek összesen 290 infokommunikációs szolgáltatást vettek igénybe a hétvége alatt: például 89 hangszolgáltatást és különböző sávszélességű – 10, 20 vagy 50 megabites – internetszolgáltatásokat. Az idei évben az egy ügyfélnek biztosított legmagasabb sávszélesség 1 Gbit/s volt.
Az esetleges váratlan helyzetekre felkészülve összesen 32 szakemberrel 24 órás ügyeletet tartott a teljes hétvége alatt.