Elérkezett az idei Magyar Nagydíj, a Forma-1-esek már megérkeztek. Bár a versenyzők, fejesek csak szerdán-csütörtökön “estek be”, a csapatok dolgozói már a hét elején megérkeznek a versenyhelyszínekre, épültek a motorhome-ok, épültek a garázsok.
Egy olvasónk a Ferrari csigakonvoját csípte el ma reggel az M1-esen. Na nem azért csigák, mert olyan lassúak, hanem mert a hátukon viszik a házukat – a videón szereplő kamionok a motorhome moduljait szállítják.

Ha bárki belefut hasonlóba, küldje csak bátran!
Egy másik olvasónk is szerencsés volt hétfőn, és a felhívásnak megfelelően küldött is F1-es találkozást dokumentáló képet – ő a Lotus-csapat szerszám-, alkatrész- vagy autószállító teherautójába futott bele szintén az M1-esen, íme:
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 1
Egy harmadik olvasónk az M0-son botlott bele egy F1-es brigádba: “Mi a Toro Rossóval tankoltunk az Annahegyi pihenőnél” – írta. Mások “Bükfürdőről hazafelé” látták a Force India szállítógépét, később pedig a Williams teherautóját is, utóbbit sikerült lekapni.
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 2
Azért egy újabb olvasónknak meglett a Force India is, ő az M0-s M3-ashoz közeli részén találkozott az F1-es kamionnal délután 3 körül:
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 3
Erdős Norti kollégánk pedig egy gépen utazott a Toro Rosso stábjával. A budapesti reptérről kifelé jövet fotózta le a csapatot.

Így vadásszák le a magyarok az F1-et 4

Az alábbi képek már csütörtökön készültek a Hungaroringen: 
Fotók: Szabó-Jilek Ádám

Így vadásszák le a magyarok az F1-et 5
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 6
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 7
Így vadásszák le a magyarok az F1-et 8
Van még bőven,