A Mercedes-Benz és az Allianz egész hétvégés programot kínál Budapest belvárosában a Forma-1 Magyar Nagydíj idején, amelyen ismert magyar sportolók és a Mercedes AMG pilótája, Nico Rosberg is jelen lesz. 
Az érdeklődők szombaton az időmérő edzést, vasárnap pedig a futamot nézhetik óriáskivetítőn, de szombaton Szűcs Gabi is koncertet ad, utána pedig a Mercedes-Benz által szponzorált sportszövetségek versenyzői pódiumbeszélgetések során osztják meg az érdeklődőkkel, hogy mitől válik valaki élsportolóvá, és mi szükséges a csúcson maradáshoz. 
Többek között Nagy László és Lékai Máté kézilabdázó, Kammerer Zoltán és Kárász Anna kajakozó, valamint egy világbajnok vívó is mesél majd magáról és a sportról. Nico Rosberg az időmérő edzés után érkezik az eseményre és osztja meg a legfrissebb Forma-1 információkat a vendégekkel.
Akik nem csupán nézni szeretnék a versenyautókat az időmérő edzés és a futam során, hanem vezetni is, azok egész hétvégén a PlayStation Mercedes Drive Club autós szimulátor segítségével kóstolhatnak bele a száguldás élményébe vagy épp kipróbálhatják az Allianz tablettel irányítható kisautóit, melyek egy óriási Lego-terepasztalon róják a köröket a gyermekek és a felnőttek legnagyobb örömére.
A Mercedes-Benz és az Allianz minden Forma-1 rajongót vár július 25-én és 26-án Budapesten az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található Kiosk Budapest étterem és a Teraszon.