A McLaren élére tavaly visszatért Ron Dennis állítólag csúnyán kiakadt a Fernando Alonso kiesését és Jenson Button versenyképtelen szenvedését hozó Spanyol Nagydíj után.
F1: Elszakadt a cérna a McLaren-vezérnél 2
Boullier és Neale – bőven van dolguk


Dennis Barcelonaában személyesen is részt vett az általában a versenyfőnök Eric Boullier és az ügyvezető igazgató Jonathan Neale által vezetett futamértékelő megbeszélésen, ahol a  Daily Mail egyik informátora szerint azt mondta, “Boullier-t jól seggbe rúgta”, a csapatot pedig azért kárhoztatta, mert nem dolgoznak éjt nappallá téve, “mint az ő idejében”.
“Ericet egy kicsit szíven ütötték Ron szavai, de jól kezelte a dolgot. Ron hangneme eléggé meghökkentett mindenkit. A tökünk leszakad, annyit dolgozunk, hogy javuljon a csapat, a csapatmorált egyáltalán nem javította, hogy Ron nem értékeli a munkát” – idézte a lap a McLaren egyik névtelenséget kérő tagját. 
 
A Hondával idén új korszakot nyitott McLaren Forma-1-es története legrosszabb idényét éli, a wokingi csapat öt forduló alatt még pontot sem szereztek. A Honda erőforrása továbbra is gyermekbetegségekkel küszködik, az érdemi, teljesítménynövelő fejlesztésekhez még hozzá sem tudtak kezdeni.