F1: Kamu volt a Honda-interjú 2

A Vezess.hu is közölt részleteket a spanyol Marca sportnapilapban megjelent interjúból, amelyben a Honda egyik F1-es mérnöke, bizonyos Mukumoto Rjó a japán gyártó kilátásait nem épp biztatóan festette le.
Mukumoto szavai – bár reálisnak tűnnek -, ellentmondtak a Honda Forma-1-es főnöke, Arai Jaszuhisza nem sokkal korábbi, jóval bizakodóbb állításainak, most az is kiderült, hogy miért: a spanyol sportlap nem készített interjút az említett mérnökkel.
“A Hondánál meglepetten szembesültünk egy állítólag megbízható spanyol honlapon megjelent interjúval, amelyben egy fiatal Honda-mérnök Mukumoto úr beszélt a Forma-1-es projektünkről. Mukumoto úr nem dolgozott az F1-es projektben és az említett weboldalnak, sem más sajtóterméknek nem nyilatkozott” – reagált a cég szóvivője.
“A neki tulajdonított kijelentések alaptalanok, szégyenletesnek találjuk, hogy ilyen helyzetbe hozták az egyik mérnökünket. Emellett mind ő, mind a Honda felháborodott szurkolói visszajelzéseket kapott, ami sajnálatos és igazságtalan” – tette hozzá.