Nico Rosberg (1.): “Nagyon boldog vagyok, fantasztikus hétvége volt. Jó volt megszerezni a pole-t, a futamon is minden a lehető legjobban alakult a hibátlan autóval. Sikerült újra jól rajtolnom, ideje volt már, ezúttal minden jól működött. Most kiélvezem a mai napot, isteni élmény ez a győzelem, az egész csapattal megünnepeljük. Aztán jöhet a következő futam.”

Lewis Hamilton (2.): “Rosszul sikerült a rajt, túlpörögtek a kerekek. Jó futam volt, Nico fantasztikus munkát végzett. Örülök, hogy visszaértem a második helyre. Ez most nehéz hétvége volt, de várom Monacót.”

Sebastian Vettel (3.): “Talán volt esély a második helyre, próbáltuk tartani magunkat. Jól sikerült a rajt, az első kiállásnál még Lewis előtt maradtunk, a három kiálláshoz nem voltunk elég gyorsak. A harmadik hely volt ma a lehető legjobb eredmény számunkra. Versenyzőként mindig kell panaszkodni, különösen, ha valaki német. A forgalom persze mindenkinek ugyanolyan, néha jobban kijön, néha rosszabbul, de megpróbáltunk mindent.”