F1: Ez nagyon járt a példamutatóan tűrő Vettelnek 2 Sebastian Vettel zsinórban négy vb-cím után tavaly futamgyőzelem nélkül zárt a Red Bullnál, az autóval sem találta igazán az összhangot, és sokszor balszerencséje is volt. Vettel 2015-re átigazolt a Ferrarihoz, ahol már második versenyén megszerezte első győzelmét, a korábbi F1-es pilóta és endurance-bajnok Anthony Davidson szerint teljesen megérdemelten.

“Jó látni, hogy Sebastian egy másik csapatban is képes a győzelemre” – mondta Davidson. “Az egész tavalyi helyzetet tökéletesen kezelte, menedzser nélkül is pontosan tudta, mikor, mit kell mondania, és mit kell tennie, példamutatóan járt el. Minden szempontból megérdemelte ezt a győzelmet.”

Davidson szerint most Daniel Ricciardóra vár a feladat, hogy igazolja jó képességeit. “Úgy tűnt, hogy Daniel nagyon szenved Malajziában, egy kicsit frusztráltnak tűnt.”

“Nagyon fontos feladat számára, hogy nyugodt maradjon, pont úgy, mint tavaly Sebastian. Akkor derül ki egy pilóta igazi nagysága, ha nem csak a jó, hanem a rossz időkben mutatott teljesítményét is nézzük.”

“Daniel nagyszerű pilóta, ha megfelelő autót kap, biztosan nyer még futamokat, sőt a vb-címre is esélyes.”