A Williamshez még 2012-ben csatlakozott Susie Wolff, az akkor még a grove-i csapat résztulajdonos-társfőnökeként ismert Toto Wolff felesége. 


Bár az osztrák szakember azóta már a Mercedest igazgatja, neje maradt a Williamsnél, és 2015-re még komolyabb tesztelési feladatokat kap. Felipe Nasr Sauberhez igazolása után Wolff nem csak a szimulátoron és egy-két pénteki edzésen, hanem az idény előtti téli teszten is vezet egy napot, tudta meg a csapattól a GPUpdate.net.
A női pilóta valamelyik barcelonai teszten, tehát február 19-22. vagy 26. és március 1. között ül az autóba. 
A helyzet pikantériája, hogy férje a napokban épp arról beszélt, hogy 2015-ben a Williams lehet e legveszélyesebb ellenfelük – vajon a vacsoraasztalnál megkérdezi-e majd feleségét, hogy drágám, milyen az FW37-es?


A Williamsnél közben tovább folyik az építkezés, a műszaki vezetésben átszervezések és új igazolások is történtek. Felipe Massa eddigi versenymérnöke, Andrew Murdoch a központban a teljesítményért felelős vezető mérnöki posztra lép előre, a versenyhétvégéken pedig Valtteri Bottasra koncentrál majd.
Massa új versenymérnöke Dave Robson lesz, aki tavalyig a McLarennél Jenson Button mellett dolgozott ugyanebben a szerepben. 
Az eddigi vezető szerelő, Carl Gaden az autó rendszereiért felelős vezető mérnöki posztot kapja, míg Massa eddigi fő szerelője lép az ő helyére.