A mezőnyből elsőként a Force India rukkolt elő leleplezési dátummal, a silverstone-i alakulat bő két hét múlva, január 21-én mutatja majd be 2015-ös modelljét, a VJM08-ast.
A 2014-ben ragyogóan szereplő, a konstruktőri bajnokság 6. helyén záró csapat idénre mindkét versenyzőjét, Nico Hülkenberget és Sergio Perezt is megtartotta, az utóbbival együtt pedig mexikói szponzorai is maradtak, hosszabbítottak az America Movillal, az autón ott lesz a Telcel, a Telmex és a Claro logója is.
A latin-amerikai telekommunikációs óriás még az autóbemutatóba is beszáll, a leleplezést a mexikóvárosi Soumaya múzeumban rendezik majd. “Szeretném megköszönni a Telcelnek, a Telmexnek és a Clarónak, hogy lehetővé tették ezt a rendezvényt!” – mondta a csapat tulajdonos-főnöke, Vijay Mallya.
A mexikói kapcsolat “kimaxolása” természetesen teljesen logikus, hiszen az idei versenynaptárban már ott van a Mexikói Nagydíj, az egyetlen mexikói pilóta pedig a Force Indiánál versenyez. (A Saubertől ejtett Esteban Gutierrez idén a Ferrari tesztelője lesz csak.)