Lewis Hamilton a 2010-es idény elején “szakított” versenyzői pályafutását addig egyengető édesapjával, Anthony Hamiltonnal, majd 2011-ben az American Idol és a Spice Girls háttérembereként ismert Simon Fuller cégével, a XIX Entertainmenttel szerződött.


Nyílt titok, hogy az angol versenyző a szintén a XIX-hez tartozó David Beckhamhez hasonlóan globális, azaz az USA-ban is közismert sztár szeretne lenni, popsztár barátnő, rapper és zenész haverok, a legutolsó divat szerinti ruházat, “bling”, állandó közösségi médiás jelenlét – mindent megtesz ezért.
Úgy tűnik azonban, hogy a menedzsmenttel nem volt teljesen elégedett, és talán Sebastian Vettelről példát véve “a saját kezébe akarja venni a sorsa irányítását”, így leépíti vagy akár meg is szünteti a kapcsolatát a XIX Entertainmenttel, írja a The Times. 
A Daily Mail úgy tudja, hogy a szerződésük már le is járt.
“Lewis pillanatnyilag a világbajnokságra koncentrál, újév környékén mérlegeli majd, mi legyen a menedzsmenttel. Már jó egy éve emlegette, hogy változtatni akar a Fullerrel vitt kapcsolatán. Szeretne a saját lábára állni, és persze megtartaná a jutalékokat” – mondta egy névtelenül nyilatkozó bennfentes.