A héten derült ki, hogy míg Michael Schumacheréknél lassan rendeződik a család élete, miután a tavaly év végén súlyos agysérüléseket szenvedett hétszeres bajnokot hazaszállították, a család másik ágán, Ralféknál mélypontra jutottak.
Idegösszeomlást kapott Ralf Schumacher felesége 2
Ralf és Cora Schumacher – az egész családra rájár a rúd


Az egykori Jordan-, Williams- és Toyota-pilóta, hatszoros futamgyőztes Ralf és neje, Cora válnak, méghozzá nem szépen és barátságosan. 
A pár 13 éves fiuk, David felügyelete, valamint a 100 millió eurósra (31,5 milliárd Ft) becsült családi vagyon felett harcol. A felek csak az ügyvédeken keresztül kommunikálnak. A küzdelem teljesen kikészítette a volt modell, tévés celeb asszonyt, érkezett a hír Németországból.
A német Bild értesülése szerint Cora Schumacher idegösszeomlást kapott, kórházban kezelik. A 37 éves híresség teljesen életkedvét veszítette, infúzióval táplálják.
“Cora szerint mindennek vége. Több mint három kilót fogyott, orvosi segítségre szorult” – mondta a Bildnek egy családi barát. “Teljesen lesoványodott, szinte a beszédhez is gyenge. Azt mondja, hogy csak aludni szeretne, csak nyugalomra vágyik.”

Ezt ne hagyd ki. Kattints az alábbi képre!

Idegösszeomlást kapott Ralf Schumacher felesége 3