Gumiégetést így, ilyen módon még garantáltan nem láttál. Ez egy másik dimenzió, a hőkamerák dimenziója! Közvetítések alatt a rendezők néha bevágják a fedélzeti hőkamerák képét, de valljuk be, ez a mutatvány csak először volt izgalmas, ráadásul ezek a kütyük nem tudnak olyan felbontást, nem rajzolnak olyan részletes képet, hogy ledobjuk a láncot a látványtól.

A FLIR Thermograpy viszont megmutatta, hogy lehetne feldobni a versenyeket igazi, komoly hőkamerákkal! Példaképp felvették, ahogy egy Red Bull RB8-as gyilkolja a hátsó abroncsait, az eredmény pedig szemet gyönyörködtető videó lett.

A nyolcvanas évek végén bemutatott, kultikus sci-fi akciófilm a Predator (Ragadozó) főszereplő fajának maszkja ihlette a címet. Ez a ragadozó legalapvetőbb felszerelése. Segíti a tájékozódást, rendszeradatokkal szolgál, távcsőként üzemel, célzó berendezésként szolgál, valamint segíti a levegő megszűrését.

Számtalan látásmóddal rendelkezik a hőtérképezéstől az ultraibolya érzékelésén át egészen az olyan extrém módig, amellyel az idegenek (alien) vállnak tökéletesen láthatóvá. Képes a digitális nagyításra, imigyen a ragadozó tőle több száz méterre lévő prédát vagy eseményt is megfigyelhet.

Beépített mikrofonja párhuzamba működik a nagyító rendszerrel, így a távoli préda hangja is hallhatóvá válik. A maszk (bár az is lehet, hogy az alkari panelek valamelyike) rendelkezik saját memóriával, amibe képes rögzíteni a környezeti zajokat, majd azt visszajátszani. Hangszórója segítségével akár mások számára is hallhatóvá teheti.