Négy és fél szezonnyi küszködés után az alapító-főnök Tony Fernandes két héttel ezelőtt eladta a Caterham-csapatot, a Forma-1-es alakulatot svájci közvetítéssel közel-keleti befektetők vették meg. 
Albersék takarítanak

Albersék takarítanak

Albersék takarítanak


Az alakulat élére az egykori Minardi-, Midland- és Spyker-pilóta, Christijan Albers került, bár a háttérben a volt Jordan-, Midland-, Spyker-, Force India- és HRT-főnök, Colin Kolles mozgatja a szálakat tanácsadóként.
Állítólag hosszú távú terveik vannak a Caterhammel, az első lépésekben azonban szanálnak: a csapattól az elmúlt időszakban 40 embert küldtek el, többségükben a nagyobb fizetést húzó részlegvezetők köréből.
Rossi Kanadában ült utoljára az autóban

Rossi Kanadában ült utoljára az autóban

Rossi Kanadában ült utoljára az autóban


Hogy küldték-e vagy ő maga nem bízott a Caterham jövőjében, nem világos, de annyi biztos, hogy a kiscsapattal három éve együtt dolgozó amerikai tesztpilóta, Alexander Rossi is bejelentette a távozását az F1-csapattól, valamint a Caterham GP2-es projektjétől. Rossi az eredeti tervek szerint az Amerikai Nagydíj első szabadedzésén vezette volna az autót.
A versenyzők sorsa is homályos, egyes spekulációk szerint lecserélhetik az idén a még 2012 végén összekalapozott pénzével visszatért Kobajasi Kamuit egy komolyabb szponzori háttérrel rendelkező pilótára.
A holland Robin Frijns továbbra is a Caterham tesztpilótája marad.