Németország

Abendzeitung: “A malajziai versenyen Lewis Hamiltonnak és Nico Rosbergnek köszönhetően 1955 óta első kettős győzelmét ünnepelte a gyári Mercedes-csapat.”
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Bild: “Harmadik! Vettel kezd belejönni.”
Die Welt: “Vettelnek gratulálnia kellett a Mercedes-pilótáknak. A világbajnok örült, hogy csapata lendületbe jött, a Mercedes történelmi kettős diadala azonban az ezüst nyilak fölényét bizonyította.”
Frankfurter Allgemeine Zeitung: “A harmadikként célba érő Vettel közelebb került a Malajziában kettős győzelmet arató Hamilton, Rosberg mercedeses duóhoz, a különbség azonban hatalmas volt. Fernando Alonso ismét hátrányból kezdi a szezont: a Ferrari túl nehéz és túl lassú.” 
Frankfurter Rundschau: “Csillagos ég (utalva a Mercedes logójára) Malajzia felett.”
Tagesspiegel: “Történelem ezüstben. Először aratott kettős győzelmet a Forma-1-ben az új Mercedes-istálló.”
    
Olaszország
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Corriere della Sera: “Tökéletes. Hamilton vezetésével nyert a Mercedes, a német gárda uralkodott Malajziában. A Ferrari már most kifújt.”
La Stampa: “Az ellenfél nélküli Mercedes az új uralkodó. A stuttgartiak fölénye az elmúlt három évben végzett munkájuk gyümölcse.”
La Repubblica: “A Forma-1 Hamilton és Rosberg markában van. A Mercedes pilótái a címvédő Vettelt is jócskán maguk mögé utasították.”
La Gazzetta dello Sport: “Mercedes mindenek felett. Megbízhatóság, gumik és sebesség, az ezüst nyilak egy másik bolygóról származnak. Hamilton győzött, Rosberg második, Vettel a feltámadást ünnepelte.”
Nagy-Britannia

The Sun: “Lewis Hamilton a Sherlock Holmest alakító színész, Benedict Cumberbatch kérdéseire válaszolt a díjkiosztó után – azonban a Forma-1-es mezőny többi tagjának lenne szüksége igazán egy magánnyomozóra, hogy valamilyen módon megállítsa a száguldó britet.”
The Guardian: “Hamilton győzelme aligha meglepő. Ő a leggyorsabb pilóta a mezőnyben, ráadásul egy Mercedesben ül, amely sokkal jobb, mint a másik 21 autó – beleértve Rosbergét is.”
The Independent: “Az eddigi hét próbálkozásból Hamiltonnak még egyszer sem sikerült nyernie Malajziában, nyolcadszor azonban remek teljesítménnyel győzött Szepangban.”
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Spanyolország

El País: “Hamilton a rajttól a célig uralta a malajziai versenyt.”
Marca: “Ez volt az elmúlt 11 év egyik legunalmasabb versenye. Hamilton egy olyan Mercedest kormányoz, amelyet a riválisok nem tudnak utolérni.”
AS: “Ennek a Forma-1-nek Hamilton a sztárja. A Mercedes motorja egyértelműen jobb, mint a Ferrarié.”
Franciaország

Le Figaro: “A Mercedes kiemelkedett Malajziában. Hamilton és Rosberg kettős győzelmével a német istálló megerősítette uralmát a szezon elején.”
Libération: “A Mercedes kettős győzelme a malajziai Szepangban kiélezte a Hamilton és Rosberg közötti rivalizálást.”
Svájc

Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Berner Zeitung: “A Mercedes továbbra is fölényben.”
Neue Zürcher Zeitung: “A második strigula.”
Tagesanzeiger: “Ragyogó csillag.”
Ausztria

Die Presse: “A Mercedes megint fölényben volt, csillaga pedig úgy ragyog, mint már nagyon régóta nem. A Red Bullnál ugyanakkor még mindig nincs minden rendben.”
Kurier: “Páros szóló.”
Österreich: “Történelmi Mercedes-siker. Niki Lauda (a csapat címzetes elnöke) az F1 új királya.”