Lewis Hamilton (1.): “Nem is tudom, hogya fejezzem ki magam. Örülök, hogy ilyen jól teljesítettünk, a csapat remek munkát végzett, de a mai nap hihetetlen volt: nem is tudom, mikor esett ennyit utoljára. Mindenkinek nehéz volt, alig lehetett látni, az utolsó körömben azt sem tudtam, hol a pálya. Senkit nem láttam, még a tükröket sem. Ami azt illeti, elég szoros volt, de örülök, hogy itt vagyok az elején.”

Sebastian Vettel (2.): “A Q1 elején volt egy műszaki hiba, újra kellett indítani az autót – hát, ekkor elég gyorsan vert a szívem, felment a vérnyomásom is. Utána szerencsére rendben volt az autó. Nehéz volt az edzés, a Q3 pedig nem volt tökéletes. Szerettem volna még egy gyors kört futni, de lecsúsztam róla, pedig az első köröm után úgy éreztem, hogy tudtam volna javítani. De ez valószínűleg igaz Lewisra is. Itt vagyok az első sorban, és ha nem tévedek, a jó oldalról indulok. Sok múlik azon, hogyan sikerül a rajt.”

Nico Rosberg (3.): “A Q3 végéig kevésbé éreztem jól magam az esős gumikon, de végül sikerült javítanom. Holnap hosszú verseny lesz, és ki tudja, milyen időjárás vár ránk. Rendben van ez a harmadik hely, megpróbálom a legtöbbet kihozni ebből a pozícióból.”