Vettel: Jó újra az élmezőnyben! 2


Ha hinni lehet a Maláj Nagydíj pénteki edzésein látottaknak, akkor a Red Bull folytatja a felzárkózását: Sebastian Vettel a második gyakorláson mindössze hat századdal volt lassabb, mint a napot az élen záró Nico Rosberg.
“Azt hiszem, jó napunk volt – még ha a pénteki idők nem is nem is a legmérvadóbbak, jó újra ott lenni az élmenők között” – mondta a címvédő.
“Tisztességes nap volt, egyikünknek sem volt teljesen problémamentes, vannak még szoftveres, programozási problémák, de ez van. Sokat kell még tanulnunk, de összességében elégedett vagyok.”
Daniel Ricciardo csak a 7. idővel zárt, a második edzés vége felé pedig kis híján a gumifalban találta magát, de ő is hasonló hangnemben nyilatkozott: “Azt hiszem, délelőtt sokat megtudtunk a rövid etapos tempókról. Nagyon elégedettek voltunk az előrelépéssel, de azt hiszem, a hosszabb etapos tempónk még lehetne jobb is. Úgy gondolom, van még hova fejlődnünk, de ezzel is foglalkozunk majd este. A megbízhatóság rendben volt, szóval annak is örülhetünk.”
Nagy kérdés persze, hogy mi lesz a fogyasztással, ugyanis a Red Bullnak továbbra is gondjai vannak az FIA szenzoraival