Mint minden évben, most is lezajlottak a kötelező médiaeseménynek számító “F1-es autó versenyez valami egészen más jármű ellen” című összehasonlítások a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj felvezetéseként.

Az utcai autót, túra/raliautót, és Forma-1-es versenygépet egy pályán összeeresztő demonstrációknak se szeri, se száma, akárcsak 2013-ban, idén is a Red Bull volt az alany az első, melbourne-i futam előtt. Most egy Mercedes C63 AMG, a helyi V8 Supercars túraautó-sorozatban szereplő Holden versenyautó, valamint a V8-as korszakot képviselő 2011-es Red Bull RB7 mérte össze erejét.


Ugyancsak a Red Bull követte el a vadászgép elleni gyorsulás idei bemutatóját, Daniel Ricciardo örök mosolyára építve. Az ausztrál versenyző ellenfele egy F-18 Hornet típusú vadászgép volt, ami belsőégésű motor helyett két General Electric F404-es sugárhajtóművel oldja meg az előrejutást.


Túl sok izgalmas részlet nem derül ki a videóból, ezért aki többre vágyik, inkább nézze meg ezt a 2003-as felvételt, ahol Michael Schumacher hasonló bemutatón vett részt a Ferrari színeiben.