Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája az Egyesült Államokban pihent az elmúlt napokban, többek között az ország legnézettebb sporteseményét is a helyszínről kísérte figyelemmel. 

Az NFL döntőn természetesen a VIP részből szurkolt, ahol pont a világhírű ex-futballista David Backhem mellett foglalt helyet, akivel nyilván akadt közös témájuk – ha másról nem, a testüket borító tetoválások jelentéséről biztosan el tudtak diskurálni. Beckham másik oldalán a mindkettejük karrierjét egyengető menedzser/producer/médiaguru, Simon Fuller foglal helyet.

F1: Hamilton Beckhammel élvezte a Super Bowlt 1

“Minden idők legnézettebb tévéműsora lett az Egyesült Államokban a vasárnapi Super Bowl, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője.

A Nielsen adatai szerint a közvetítésbe 111,5 millióan kapcsolódtak be. Az eddigi nézettségi rekordot a két évvel ezelőtti New York Giants-New England Patriots Super Bowl tartotta 111,3 millió nézővel. Az amerikai nézettségi örökranglista első öt helyén egyébként az elmúlt öt NFL-döntő áll.

A New Jersey állambeli East Rutherfordban található MetLife Stadionban vasárnap rendezett 48. Super Bowlon a Seattle Seahawks simán, 43-8-ra győzte le a Denver Broncos együttesét, s ezzel története során először hódította el a bajnoknak járó Vince Lombardi-trófeát.” – írta a Sport24