Mark Webber (1.): “Nagyon jó ez a pálya, szeretünk itt versenyezni. Nem volt rossz a köröm, de lehetett volna javítani rajta. Sebnek problémája volt, de így is szenzációs kört ment, szóval ez a pole kicsit olyan bicegős. Jó, hogy sikerült behúzni azt a kört, ami igazán számított, ezt akartuk összehozni, erről szól a munkánk. Ellenőriznünk kellett az autót szeles időjárási körülmények között, ma már jóval gyorsabbak voltunk, ahogy mindenki. Szűk a pálya, keskeny sávon fekszik, ezt is figyelembe kellett vennünk. Nagyon jó autónk van a holnapi versenyre, megcsináltuk, amit kellett.”

Sebastian Vettel (2.): “Volt problémánk délelőtt, de így is rengeteg kört mentünk, szóval ez nem számított igazán. Gratulálok Marknak, nagyon jó kört ment. Igaz, hogy volt egy kis problémánk, de nem akarok mondani olyan dolgokat, hogy mi lett volna ha ez meg az történik. A lényeg, hogy a csapaté az első sor, és így is nagyon jó volt vezetni az autót. Elégedett vagyok a második hellyel. Próbálkoztam, ahogy tudtam, az első körömben túl kemény voltam, a másodikba is belehibáztam, de a pályán maradtam. A második körömben azért konzervatívabb voltam, ezért sikerült javítani, de mindannyian a határon mentünk. Ebben benne vannak a hibák is.”

Lewis Hamilton (3.): “A csapat nagyon jó munkát végzett eddig, elégedett vagyok. Ha reálisan nézzük, lehetetlen lett volna megverni a Red Bullokat, de legalább nagyon közel vagyunk hozzájuk, és ez nagy fejlődés. Hihetetlen volt az autóm, szóval nem tudom, az övéket milyen lehetett vezetni. A gumikopás lesz a kulcsa a holnapi versenynek, reméljük, legalább egy kicsit megszorongatjuk őket, hogy ne adjuk könnyen a győzelmet.”