Sebastian Vettel ugyan a leggyorsabb volt a Japán Nagydíj második edzésén pénteken, de úgy véli, még lesz még dolguk szombaton, elsősorban a gumikezelésen kell javítaniuk. 
Vettel: Még javulhatunk 1
Vettel: Még javulhatunk 2

Vettel: Még javulhatunk

Vettel: Még javulhatunk

Vettel: Még javulhatunk 16
Vettel: Még javulhatunk 17
Vettel: Még javulhatunk 18
Vettel: Még javulhatunk 19
Vettel: Még javulhatunk 20
Vettel: Még javulhatunk 21
Vettel: Még javulhatunk 22
Vettel: Még javulhatunk 23
Vettel: Még javulhatunk 24
Vettel: Még javulhatunk 25
Vettel: Még javulhatunk 26
Vettel: Még javulhatunk 27
Vettel: Még javulhatunk 28
Fotó megosztása:
Vettel: Még javulhatunk 29


“Van még egy kis fejlődési tér, főképp a gumik kímélését tekintve, ami kulcsfontosságú lesz – nem az időmérőn, hanem a versenyen. Nehéz ügy, sokan küszködtek, többen hibáztak is. Nem könnyű pálya, a gumikat illetően pedig különösen nehéz. Nagy kihívás lesz megtalálni a jó stratégiát vasárnapra” – mondta a pénteki nap végén.
A két Red Bull egyébként csak a 3-4. volt az első edzésen a Mercedesek mögött, Vettel elárulta, hogy tulajdonképpen az autó lassításával – a leszorítóerő növelésével – tudtak gyorsulni délutánra: 
“Javítottunk egy kicsit az autón, délután már lassabbak voltunk az egyeneseken. Azt hiszem, általában a pálya is lassult egy kicsit. Nehéz helyszín, a gumikat nagyon nyúzza, azt hiszem, ez a legfőbb kihívás mindannyiunknak.”
A napot másodikként záró Mark Webber nem volt teljesen elégedett: 
Vettel: Még javulhatunk 30


“A köridők nem rosszak, de van még dolgunk, az autó balansza nem volt valami jó. Azon még javítanunk kell. Holnap egy szép tiszta körre lesz majd szükség, aztán jó stratégia, hibátlan verseny kell. Meggyőződésem, hogy nagyon jó eredményünk lehet, ha mindent sikerül összeraknunk” – magyarázta az ausztrál, aki visszavonulása előtt mindenképp szeretne még futamot nyerni, és úgy egyáltalán, a peches versenyeit követően tiszta hétvégére vágyik.
A veterán amúgy eléggé berágott a Force Indiá-s Paul di Restára, aki az edzéseken többször is a Red Bullok útjába keveredett, amikor nem kellett volna.
“A mérnökök nem beszélnek hozzá, amikor kijön a bokszutcából, aztán ott tötyög a versenyíven, mire nagy nehezen a kör felénél elenged. Sebastiannal kétszer is előfordult, és velem is egyszer. Nem tudom, hogy a csapat vagy csak a mérnöke hibája, de azért ennél jobban végezhetnék a dolgukat.”