F1: Az utolsó kapcsolja le a villanyt! 2

Spanyolország

El Mundo: “Vettel ezt az idényt is elhódította magának.”
Marca: “Vettel lekapcsolta a villanyt. A 2013-as szezon lefutottnak tűnik.”
El País: “Vettel ellen semmilyen taktika nem segít. A német pilóta kényelmes diadala Alonso és Räikkönen előtt ismét bebizonyította, hogy a Red Bull egyre erősebb, a többiek pedig feladták.”
El Mundo Deportivo: “Alonso remek második helyet szerzett hihetetlen rajtjának és nagyszerű stratégiájának köszönhetően. De mindez hiábavalónak bizonyult Vettel ellen, aki Red Bulljával minden riválisát megalázta.”
AS: “A német mindent kihozott a kocsijából, és olyan tempót ment, amellyel megsemmisítette a vetélytársakat.”
    
Nagy-Britannia

The Sun: “A Red Bull ásza leckét adott a ‘hogy csináljam ki a többieket?’ témakörből.”
Independent: “A címvédő ismét érinthetetlennek bizonyult, és egyre közelít negyedik vb-elsőségéhez.”    
The Telegraph: “Már csak idő kérdése, hogy Vettel mikor szerzi meg negyedik világbajnoki címét.”
    
Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Feltartóztathatatlanul! Vettel ijesztő, de Alonso második lett. A spanyol úgy rajtolt el, mint Usain Bolt, és utána is zseniálisan taktikázott.”
Corriere dello Sport: “Őrült Ferrari: Alonso és csapata tökéletesen versenyzett, de az F138-nak mégis meg kellett adnia magát a Red Bullnak. Vettel megint nyert, 60 pontos előnnyel vezet, és már látja negyedik vb-címét.”
Tuttosport: “Alonso az Alonso – a címtől viszont el kellett köszönnie. Még a príma rajt és a megfelelő stratégia sem segített.”
Corriere della Sera: “Vettel, megint ez az egyszemélyes átok. Alonso mesterien indult, de a vb már a német kezében van.”
La Stampa: “Vettel a magányos uralkodó, aki kézben tartja a szezont. Alonso kicsikarta a második helyet, de a Ferrari már a 2014-es idényen gondolkodhat.”
    
Franciaország

Liberation: “Vettelt ismét nem lehetett megközelíteni.”
    
Ausztria

Kronen Zeitung: “Vettel mesterhármasa Szingapúrban. A háromszoros világbajnok ismét a földbe döngölte vetélytársait az éjszakai szaunában, megszerezve idei hetedik, pályafutása során pedig a 33. futamgyőzelmét.”
Kurier: “Vettel lekapcsolta a villanyt a világbajnokságon, és erődemonstrációt tartott Szingapúrban. Úgy tűnik, eldőlt a vb.”
Svájc

Tagesanzeiger: “Vetteltől már aligha lehet elvenni sorozatban negyedik vb-címét. Ráadásul a következő hetekben olyan versenyek jönnek, amelyek szintén ‘fekszenek” neki.”
Neue Zürcher Zeitung: “Vettel még sosem távolodott el ennyire egyértelműen a mezőnytől, az újabb világbajnoki cím már csak formaság.”