F1: Hamilton füllentett a kidobásról? 2

A hat szezonnyi mclarenes pályafutás után idén már a Mercedesnél versenyző Lewis Hamilton a Forma-1 hivatalos oldalán tegnap megjelent interjújában azt panaszolta, hogy amikor a februári jerezi teszten nosztalgialátogatásra készült a wokingiaknál, a sportigazgató, Sam Michael “kidobta” őt.
“Ausztráliában átmentem hozzájuk. De már Jerezben, a teszten is meg akartam látogatni őket, azonban Sam Michael kidobott a garázsból. Nem volt valami kellemes, nem esett valami jól” – mondta.
A McLarennél reagáltak a nyilatkozatra, a kommunikációs főnök, Matt Bishop szerint a 2008-as bajnok túlzott.
“Sam nem dobta ki Lewist a garázsból. Egyszerűen csak udvariasan kikísérte, ugyanis a szerelők épp a szétszedett autón dolgoztak, szem előtt voltak az alkatrészek, amelyeket a rivális csapatok tagjainak nem kellene látniuk. Lewis is tudta, hogy nincs keresnivalója a garázsban, mindenki tudja, hogy a riválisok garázsába nem szokás bemenni.”
Bishop hozzátette, hogy Hamilton a szezonkezdet óta több alkalommal is megjelent a McLaren csapatközpontjában, ahol mindig “szívesen látták.”
A volt pilóta nem csak a garázsba és a PR-központba nézett be, a Maláj Nagydíjon még kerékcserére is a régi csapathoz állt be…