Felipe Massa ezen a télen is megtartotta immár hagyománynak számító jótékonysági gokart-gálaversenyét, a Desafio Internacional das Estrelast. A hétvégén a penhai Beto Carrero szórakoztató park pályáján az időmérőt követően egy-egy futamot rendeztek szombaton és vasárnap.
A kvalifikáción a Ferrari-kötődésű Force India-tartalékos, Jules Bianchi volt a legjobb, meg is nyerte a futamot. A második versenyen az első nyolc fordított sorrendben állt fel a rajtrácsra, akkor az egyik helyi brazil versenyző, Beto Monteiro rajtolt az élről, de végül a GP2-es Felipe Nasr győzött, mögötte Nelsinho Piquet és Monteiro ért be, míg Bianchi a nyolcadikról a negyedik helyre kapaszkodott, ezzel összesítésben megnyerte a hétvégét.
A házigazda Massának, és legnagyobb sztárnak, Fernando Alonsónak sem ment igazán: Massa az első versenyen a 10. lett, míg a spanyol kiesett, 21. helyen rangsorolták, a második menetben a brazil ferraris a 8., a kétszeres világbajnok a 18. helyet szerezte meg. Alonso pontok híján nem is szerepelt az alább látható végső eredménytáblán. 
1. Jules Bianchi
2. Felipe Nasr
3. Lucas di Grassi
3. Nelson Piquet Jr.
5. Vitantonio Liuzzi
6. Beto Menteiro
7. Sebastien Buemi
8. Felipe Massa
9. Vitor Meira
10. Antonio Pizzonia