November 25-én vége az idei izgalmas és fordulatos Forma 1-es szezonnak. Ebből az alkalomból a GPshop, a Forma1-es csapatok hivatalos termékeinek forgalmazója,  különleges csomagajánlatokat állított össze, amelyekben a normál árnál jóval kedvezőbben juthatunk Forma 1-es, WRC és GT rajongói termékekhez. Az ajánlatok az akció ideje alatt megtekinthetőek és megrendelhetőek a webáruházunkra mutató linkre kattintva
Azonnal a miénk lehet például egy különleges Ferrari pólóból és egy hátitáskából álló csomag, amiben a póló ajándék a hátitáska mellé 11 990 Ft értékben! Ugyanígy nem kell várni a Red Bull, a McLaren vagy a Mercedes AMG rajongóinak sem, ezen csapatok termékeiből is van azonnal elérhető csomag. 33% kedvezménnyel lehet például a Red Bull-surkolóké egy stílusos póló és egy baseball sapka 17 980 Ft helyett most csak 11 990 Ft-ért, míg a Mercedes AMG-t kedvelők egy bögrét és zászlót kapnak ajándékba a csapatpóló mellé 20 970 Ft helyett mindössze a póló áráért, 12 990 Ft-ért.
A McLarentől különösen figyelemre méltó ajánlat a hölgyeknek szóló “Lady L” csomag, amiben a csinos Active top és a sportosan elegáns, meleg, végig zipzáras McLaren Sport női pulóver mellé egy elegáns átmeneti McLaren Sport női kabátot adunk ajándékba 31 990 Ft értékben. Igaz, hogy ennek megérkezésére kicsit várni kell, de megéri.
A fentieken kívül még az Aston Martin Racing, a Citroen WRC és a Mini WRC csomagok találhatóak a kínálatban, de érdemes átböngészni az akció teljes kínálatát.
Az akció 2012. november 12-től november 25-ig tart. A csomagok többsége azonnal elérhető az üzletben és azonnal szállíthatók is. Amelyikre várni kell, azt külön jelezzük a termékleírásnál. Ezeket 2012. december elején szállítjuk ki, így akár karácsonyi ajándéknak is kiváló ötlet lehet egy ilyen csomag.