Hétvégén új helyszínen vendégszerepel a Forma-1, az első Amerikai Nagydíjat rendezik Austinban. “A feleségemmel együtt évek óta nagy rajongói vagyunk az Egyesült Államoknak és Texasnak, szóval alig várom a versenyt” – mondta Michael Schumacher.

“Nagyon kíváncsian várom, hogy milyen pályát kapunk, és hogy az amerikai szurkolók hogyan fogadnak minket. Az általam eddig látott képek alapján minden nagyon jónak tűnik, biztosan remek show-t csinálunk majd a Circuit of the Americas lelátói előtt. Természetesen a maximumot adom majd, hogy része legyek ennek.”

Nico Rosberg szerint is nagyon izgalmas kaland előtt áll a Forma-1. “Nagyszerű hétvége lesz és igazi show az amerikai szurkolók számára” – fogalmazott Rosberg. “Alig várom, hogy kipróbálhassam a pályát a pénteki szabadedzéseken. Gyakoroltam egy kicsit a szimulátorban, szóval tudom, hogy mire számíthatok.”

“A pálya remeknek tűnik, egy nagyszerű dupla S kombinációval kezdődik a kör, és úgy tűnik, van előzési lehetőség is. Nagyon szeretnénk jól zárni a szezont, szóval pontokat szeretnénk szerezni Austinban.”