Kimi Räikkönen (1.): “Hogy mit érzek most? Semmi különlegeset. Legutóbb leszúrtatok, mert nem mosolyogtam eleget, lehet, most is le fogtok. Elégedett vagyok, örülök a csapat sikerének. Az utóbbi versenyek nem sikerültek túl jól, de végig hittünk magunkban, remélem, ezzel sikerül fordítani a szerencsénken, mindenkire ösztönzőleg hat és nyerünk még. Ha nem idén, akkor jövőre. Arra számítottam, hogy hamarabb lesz meg az első diadal, szóval nincs miért ugrándoznom, amúgy is még két futam van hátra. De abban biztos vagyok, hogy ma nagyot mulatunk este, és holnap másnaposak leszünk.”

Fernando Alonso (2.): “Nagyon elégedett vagyok, hiszen nem voltunk igazán versenyképesek ezen a hétvégén. Végig harcolnunk kellett, de sikerült néhányat előznöm, jó volt a taktikánk. A győzelemért mentünk, de Kimi nagyon jó volt a végén, hiába támadtam, nem előzhettem. Ez volt a maximum, tökéletes vasárnapon vagyunk túl, harcoltunk végig! Nem vagyok csalódott amiatt, hogy csak néhány ponttal csökkentettem a hátrányt, mert eredetileg még a dobogóval sem számoltunk. Jó volt ez így!”

Sebastian Vettel (3.): “Hittem benne, hogy itt leszek a dobogón. Az első pár kör után kicsit elúszni látszott a cél, zűrös volt a verseny. Gyorsan akartam átmenni a mezőnyöm, ezért kicsit megsérült az autóm, aztán jött a safety car, ahol nagyot hibázott Ricciardo. Hirtelen elrántottam a kormányt, ha 50 méterrel előbb vagy később történik, akkor nincs következménye, de ezért cserélni kellett az első szárnyat. A második biztonsági autó segített, támadtam mindent vagy semmi alapon, aztán nagyot csatáztam Jensonnel. Azt hittem, könnyebb dolgom lesz vele, de nem volt egyszerű megelőznöm, viszont nagyon fair módon vezetett, amikor bebújtam mellé. Sok hullámhegy és -völgy volt ezen a versenyen, örülök, hogy itt lehetek. Még két futam hátra van, láthattuk, milyen gyorsan változnak a dolgok. Tegnap örültünk a harmadik helynek, onnan egészen más verseny lett volna, aztán az utolsó helyről indultunk. Megvan a lendületünk, kimondottan gyors az autó, várom az utolsó két futamot. Büszkék lehetünk arra, hogy keveset veszítettünk ma.”