Sebastian Vettel (1.): “Hihetetlen két éven vagyok itt túl, mindkét pole és győzelem összejött. Nagyon különleges ez a nagydíj. Nem tudom, mi lehet ezzel a pályával, nagyon szeretem a ritmusát. Köszönöm az egész csapatnak, mindenki nagyon keményen dolgozik, nehéz lenne egy embert kiemelni. Csapatként dolgozunk együtt, örülök, hogy részese lehetek ennek. Az összetettben fontos lépést tettünk előre, de hosszú még az út, idén is gyorsan változtak a dolgok. Büszke vagyok a mai versenyre és élvezem a pillanatot, de még sok van hátra. Fontos, hogy csak lépésről lépésre haladjunk előre.”

Fernando Alonso (2.): “Jelenleg a Red Bull-lal harcolunk, ez nem könnyű, de sose adjuk fel. Gratulálnunk kell nekik, mert fantasztikus teljesítményt nyújtottak ezen a hétvégén. Vesztettünk pontokat, de pontosan ez volt a terv, hogy a lehető legkisebb pontveszteséget szenvedjük el. Nem tudtuk volna legyőzni őket, de lesz még ennél jobb futamunk. Az egyenesben gyors volt az autó, ezért is tudtam előrejönni, de még hiányzik egy kis tapadás a kanyarokban. Remélhetőleg a következő futamokon ez is meglesz.”

Mark Webber (3.):
“Élveztem a mai küzdelmet. Nehéz futam volt számomra, nem volt könnyű elkapni a ritmust és több dologgal is foglalkoznunk kellett. KERS nélkül elég nehéz volt, de elégedett vagyok azzal, amit elértünk. Nem volt könnyű védekezni Fernando ellen, KERS-szel talán egyszerűbb dolgom lett volna.”