F1: Vettel még tart Alonsótól 2 Sebastian Vettel (1.): “Elég szoros volt az időmérő, a végén az első körömben elhibáztam a 4-es kanyart. Ezt leszámítva jól alakult az edzés, egy szett lágy gumink maradt, de sikerült összeraknom egy jó kört. Egy-két helyen, például az ominózus a 4-es kanyarban gyorsabb is lehettem volna, nagyon figyeltem, hogy ne blokkoljanak a kerekeim. Eddig nagyon jól alakul ez a hétvége, remek visszajelzéseket kaptunk a gyárból is. Fontos versenyek vannak hátra, de csak akkor lehetünk sikeresek, ha mindig a következő lépésre koncentrálunk. A futamok elég kesze-kuszák tudnak lenni, nem sokat jelent, hogy négy hellyel Fernando előtt vagyok. Örülök a pole-nak, de nehéz lesz a verseny. A gumik pénteken jól tartották magukat. meglátjuk, mi lesz holnap.”

Mark Webber (2.): “Összejöhetett volna a pole, Seb is mondta, hogy nem volt sima a mai nap. Nekem elsőre az utolsó kanyar nem sikerült jól, mindent beleadtam, de így alakult. Szoros volt kettőnk között, aztán az utolsó körömben hibáztam: az első szektorban nem nagyon volt tapadásom. Nem lehetek csalódott, nagyon sokat készültünk erre a hétvégére, a gyárban dolgozók munkájának nagyban köszönhető ez az eredmény. Eddig nem állunk rosszul.”

Lewis Hamilton (3.):
“Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Próbáltuk eltalálni a jó beállításikat, de annyira gyorsak nem voltunk, hogy megelőzzük a Red Bullt. A versenytempónk viszont van olyan jó, mint az övék, próbálunk majd javítani.”