Mark Webber (1.): “Monacóban is elölről indultam ugyan, de ez az első igazi pole-om idén. A legtöbb időmérő szoros volt, egyszer-kétszer közel is voltam, örülök, hogy most tisztán jött össze a pole. Tűrhető volt a kör, és akkor jött össze, amikor igazán kellett. Holnap lesz a nagy nap, örülök, hogy jó pozícióból indulhatok. Szuzuka után is sikerült fejlesztenünk az autót, jól tudjuk, hogy sose lehet hátradőlni. Tudtuk, hogy nem kapjuk ajándékba a helyzetet. Jól kezelhető autónk van, mindenki rengeteget dolgozott, csak magunkra koncentrálunk.”

Sebastian Vettel (2.):
“Elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel. A Q1-ben és Q2-ben nagyon gyorsak voltunk, ahogy a végén is. Nem hiszem, hogy Felipét kellene okolnom: azt hittem, kimegy a bokszba, de a pályán maradt, utolértem és kicsit vissza kellett vennem az utolsó szektorban. Ez nem jött jól, de középen is rontottam, ahol eddig végig jól ment. A második egyáltalán nem rossz pozíció, a hosszú egyenes miatt rögtön a rajt után izgalmas lehet a helyzet.”

Lewis Hamilton (3.): “Nehéz lesz megelőzni az előttem lévő srácokat, egyértelmű, hogy nagyot léptek előre. Hajtunk keményen, nem vagyunk messze tőlük, a versenytempónk is jó volt tegnap. Örülök, hogy sikerült tiszta kört futnom és megszereznem a számunkra elérhető legjobb pozíciót.”