A negyedik helyen zárta a Belga Nagydíjat Nico Hülkenberg, a német még soha nem ért el ilyen jó eredményt a Forma-1-ben. Két és fél másodpercre volt a dobogótól. “Egy ilyen eredmény után mindannyian büszkék lehetünk magunkra” – mondta Hülkenberg. “Természetesen profitáltunk a rajtbalesetből, néhányan elszálltak előlünk. De ahogy többször is volt már rá példa ebben a szezonban: ha mások hibáznak vagy problémájuk van, mi ott vagyunk, hogy lecsapjunk a lehetőségre.”

“Ma is ez történt, egy szép negyedik helyet és 12 pontot szereztünk. Teljesen megérdemelten. A verseny közben megfordult a fejemben, hogy akár dobogós is lehetek, de ez végül nem jött össze. A rajtnál csak annyit láttam, hogy Lewis elrepült, belül voltam, próbáltam elfordulni.”

Hülkenberg szerint azért van javítanivaló az autón. “Még mindig ott tartunk, ahol a szünet előtt. A negyedik hely szuper eredmény és jól hangzik, de a valós tempónk a tegnapi időmérőn volt látható. Ma a kezünkre játszottak a körülmények és nem hibáztunk, de még dolgoznunk kell azért, hogy saját erőből is képesek legyünk egy ilyen eredményre.”

Paul di Restának nem ment ilyen jól, KERS-hiba miatt csak tizedik lett. “Gyakorlatilag béna kacsaként ültem végig az egész versenyt, mert fél órával a rajt előtt elromlott a KERS-em” – nyilatkozta a skót. “Támadni és védekezni sem tudtam, körönként legalább fél másodpercet veszítettem.”