Az F1 uraként ismert Bernie Ecclestone két hónap múlva ünnepli 82. születésnapját, de egyelőre sem a munkában, sem a magánéletben nem lassít, most épp megházasodott.

Az angol kisember a 70-es években “fogyasztotta el” első feleségét, Ivy Bamfordot – vele egy lánya  van, Deborah -, majd 1985-ben vette el a horvát modellt, Slavica Radicot, akitől két lánya, Tamara és Petra született, és akitől 2009 márciusában vált el. Slavica a vagyon egy igen szép részét is vitte a különváláskor, de úgy tűnik, ez sem riasztotta el Ecclestone-t attól, hogy újra megházasodjon.

A kisember az elmúlt két évben Fabiana Flosival kezdett új kapcsolatot, a brazil hölgy a futamokon is elmaradhatatlan kísérő lett. A pár az eljegyzést áprilisban jelentette be, mostanra pedig kiderült, hogy már az esküvő is lezajlott.

A Svájcban titokban megrendezett szertartást az F1-es nyári szünet elején tartották – igen szűk körben, még Bernie lányai sem mentek el. Az ara egyébként Ecclestone lánya, de akár még unokája is lehetne, hiszen csak 35 éves.