Mark Webber (1.): “Nagyon izgalmas verseny volt! Fernando tempója nagyon jó volt sz elején, de sose adtuk fel, így miénk lett a győzelem. Fernando taktikája nem működött a végén, a miénk annál inkább, így sikerült nyernünk. Nagyon boldog vagyok, egy kőhajitásnyira van innen a bázisunk, ez a siker a gyárban dolgozóknak is szól.”

Fernando Alonso (2.): “Nagyon közel volt a győzelem, de az utolsó etapban Mark sokkal gyorsabb volt. Megérdemelte a győzelmet, gratulálok neki és a Red Bullnak. Örülök, hogy a Ferrari feltámadt, jó irányba megyünk, rendszeresen a győzelmekért harcolunk. Még mindig vezetek összetettben, ma hét pontot veszítettem ugyan Markkal szemben, de a többiekkel szemben sokat nyertünk, így a bajnokság szempontjából jó vasárnap volt. Markkal majdnem összeértünk a végén, örülök, hogy nem nulla ponttal fejeztem be végül.”

Sebastian Vettel (3.): “Érdekes verseny volt. A rajt furcsa volt, veszítettem egy pozíciót Felipével szemben, aztán sokat harcoltunk egymással. Megfelelő taktikával visszajöttünk, maradt egy kis tartalék is. Örülök az eredménynek, gratulálok Marknak, megérdemelten nyert. Jó, hogy kisütött a nap és megismerhettük az igazi angol nyarat.”