Michael Schumacher (1.): “Elképesztő ez a pole! Mindannyiunk számára Monaco az év futama, nem kell részleteznem, hogy mekkora a presztízse. Az utóbbi két évben erre vártam, hogy győztesként ülhessek itt. Ugyan a hatodik helyről indulok, de megcélzom a győzelmet, semmi más nem számít. Rábízom a nyilvánosságra, hogy megítélje, mit jelent ez az eredmény, a magam részéről nagyon izgatott vagyok. Ez a pole megerősíti azt, amit nagyon régóta érzek. Olykor mindent a jó pillanatban kell összerakni, ez most működött. A csapat összes tagjának köszönöm, különösen azoknak, akik velem dolgoznak. Nagyon fontos, hogy sikerült összehozni ezt az eredményt, hálás vagyok azért a bizalomért is, amellyel a Mercedes felém fordul. Ezzel az időmérővel valamit tudtam adni cserébe, remélem, holnap még többre lesz lehetőségem.”

Mark Webber (2.): “Elképesztő időmérő volt, nagyon szoros eredménnyel. Jó csata volt, Michael összerakott egy remek kört. Azért nem baj, hogy eggyel előrébb kerülök, mindenki remekül dolgozott. Vasárnaponként még jobb szokott lenni az autó, várom a versenyt.”

Nico Rosberg (3.): “Nem tudtam, ki, milyen időt futott, csak azt, hogy jó kört mentem. Összességében jó volt az időmérő, bár kicsit alulkormányozottan viselkedett az autó. Az első sor jó pozíciót jelent a versenyre.”