Sebastian Vettel (1.): “Jó érzés újra itt lenni, ezzel már tartoztam a csapatnak. Nem kezdődött könnyen ez a szezon, ez részben az elvárásokon is múlt, de a legfontosabb, hogy mi mit várunk magunktól és ennek megfeleltünk. Sokat dolgoztunk az autón, jó irányba mentünk, mindketten tartoztunk ezzel az eredménnyel a csapatnak. Nem volt sima az időmérő, majdnem kiestem a Q1-ben és a Q2-ben, de ha sikerül elkapnom egy kört, odateszem magam. Örülök, hogy kicsivel megvertem Lewist. Ez a verseny mindig nehéz, bármi megtörténhet. Eddig jó volt a versenytempónk, remélhetőleg sikerül azt a bizonyos érzést újra átélni. Figyelni fogok a rajtra, de másoknak is jó esélyük van idekerülni az első háromba. Rosberg egész hétvégén erős volt, de a Lotus is meglepetést okozhat. Sűrű lesz, jó lenne jó eredményt elérni holnap.”

Lewis Hamilton (2.): “Elégedett vagyok a saját és a csapat teljesítményével is, mindent kihoztunk az autóból, büszke vagyok a munkánkra. Ugyan a pole nem lett az enyém, de jó, hogy itt vagyok az elején. Egész hétvégén dolgoztunk a beállításokon, a délelőtti edzés nem is sikerült sikerült túl jól. Szoros volt a Q1, de túléltük, ez volt az egyik legjobb időmérőnk. Jó ez az eredmény, hajtok tovább. A szél nagyon trükkös, talán a barcelonaihoz tudnám hasonlítani, egyes kanyarokban segít, másokban hátráltat, nehéz megtalálni a középutat. Nagyon kemény lesz a holnapi verseny, talán most jó esélyünk van arra, hogy elkapjuk a Red Bullt.”

Mark Webber (3.): “Mindig jó, ha sikerül jó eredményt elérnünk, elégedett vagyok, hogy elölről indulhatunk. Remek látni, hogy nincs nagy hátrányunk szombaton, minket is meglep, hogy ennyire versenyképesek vagyunk, pláne egy olyan pályán, ami nem tartozik az erősségeink közé. Volt ma néhány meglepetés, meglátjuk, holnap hogyan alakulnak a dolgok. Itt mindig számít, ha valaki kicsit később megy ki, Sebastian remek kört futott és nagyszerű pole-t szerzett. A srácok nagyszerű munkát végeztek.”