Nico Rosberg (1.): “Fantasztikus érzés, köszönöm mindenkinek. Ez egy igazán különleges érzés. Nagyon várom, hogy az első helyről induljak holnap, a mai sikert az hozta, hogy kezdett esni a hőmérséklet és így a hátsó gumik jobban kezdtek működni. Az utolsó kör előtt változtattam az autó beállításain is, a lehető legjobb irányba mentünk. Az első két futam nem sikerült túl jól számomra, fontos, hogy most az első helyről indulhatok. Eddig a versenyeken nem voltunk olyan jók, mint az időmérőkön, de sokat dolgoztunk ezen az elmúlt hetekben. Nagy kérdőjel számunkra is, hogy mi lesz a holnapi versenyen, ma este keményen fogunk dolgozni az utolsó elektromos beállításon is.”

Lewis Hamilton (2.): “Gratulálok Nicónak, fantasztikus, amit ma csinált, hatalmas előnnyel vert meg minket. Együtt nőttünk fel az együléses kategóriákban, örülök a sikerének. Nehéz lesz az előttem állókon átmenni, de a versenybeállításaink jók, ami segíthet nekünk. Olyan keményen fogom nyomni, ahogy csak tudom.”

Michael Schumacher (3.): “Már a rádióban is mondtam Nico eredménye hallatán, hogy nem rossz, fenomenális kört futott. Meglepetés számomra, de tudtuk, hogy jó az edzéseken, örülnünk kell és gratulálnunk neki, hogy megvan az első pole-ja. Nincs okom az elégedetlenségre, éppen ellenkezőleg: Lewis büntetése miatt az Ezüst Nyilaké lesz holnap az első sor, erre még nem volt példa. Sajnálom Lewist, de számunkra ez nagyszerű. Eddig nem láttuk a kocsi valós teljesítményét, kérdés, hogy most tartani tudjuk-e ezt az előnyt, de minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni ezért.”