Tavaly több támadás is érte a Red Bullt: a mezőny egyértelműen leggyorsabb csapatát vádolták azzal, hogy trükközik a hasmagassággal, hogy flexibilis első szárnyakat használ és hogy túlköltekezte magát. Christian Horner csapatfőnök szerint a panaszáradat folytatódni fog, ha a csapat ugyanolyan formában lesz, mint 2010-ben.

“Ez elkerülhetetlen, ha gyorsak vagyunk, sajnos ez a sikeresség jellemző vonása” – mondta Horner. “Együtt kell élni ezzel. Nem nagyon fogunk odafigyelni ezekre, magunkra koncentrálunk.”

“A Red Bull jelenleg az F1 legizgalmasabb csapata. Amit sikerült elérnünk, amilyen pilótáink vannak és ahogy csináljuk a dolgunkat, az különbözik a többiektől. Pontosan ez a hozzáállás repített minket addig, ahol most tartunk.”

“Nagy különbség, hogy gondoljuk vagy tudjuk, képesek vagyunk nyerni. Olyan ez, mint amikor egy pilóta megnyeri első futamát, mi 2011-nek úgy vágunk neki, hogy túl vagyunk ezen. Szerintem sokan azért mutogatnak ránk, mert nem tetszik nekik, hogy milyen rövid idő alatt értünk a csúcsra. De ez történik, ha egy csapatból éllovas lesz.”

Horner szerint a világbajnoki címmel egy még erősebb Sebastian Vettelt láthatunk 2011-ben. “Idén is fejlődni fog. Azt hiszem, a legjobb Sebastian Vettel lesz a pályán idén.”