Sebastian Vettel (1.): “Megint közel voltunk egymáshoz Markkal. Két gyors köröm volt a Q3-ban, a másodikban sokkal jobban sikerült az első szektor, ahol a sok egyenes miatt a fékezésre kell elsősorban figyelni. Az utolsó körömben kicsit veszítettem a középső szektorban, az utolsót ezért megnyomtam, mert nem tudtam, hogy elég lesz-e. Fantasztikus teljesítmény ez részünkről, kipróbáltunk valamit, ami nem működött, defektünk is volt, ma délelőtt csak néhány kört mentem, de így is sikerült elkapnom a pálya ritmusát. Itt rá kell érezni a pálya ívére, a 9-10-es kombináció nem egyszerű, a rázóköveken is sok múlik, ezért lehet, hogy a pálya különböző részein mások a leggyorsabbak. Nem zavarna, ha megnyerném a bajnokságot, Japán nagyon kellemes volt, most Koreában vagyunk, az aktuális versenyre kell koncentrálni. Még vannak dolgok, amelyekre oda kell figyelnünk, a legfontosabb, hogy nyugodtak tudtunk maradni.”

Mark Webber (2.): “A Q3 végén nem voltam elégedett az első mért körömmel, ezért futottam még egyet. Közel voltam Sebhez, de második lettem, ennél azért sokkal rosszabb pozíciók is vannak. A tervet sikerült majdnem tökéletesen teljesíteni, jó versenyem lehet holnap. A pálya koszos oldaláról indulok, Fernando támadhat, meglátjuk, kinek sikerül előbb befordulni.”

Fernando Alonso (3.): “Nagyon jó időmérő edzés volt, a Q1-ben kicsit gyorsabbak voltunk, mint számítottuk. A Q2-ben már lággyal voltunk gyorsak, a Q3-ban kis esélyünk volt a győzelemre. Sejtettük, hogy kritikus pillanatokban a Red Bull előnye megmarad, próbáltunk beleadni mindent, a harmadik hellyel sikerült kihozni a maximumot. Ez jó hír, mert általában az időmérő a gyenge pontunk. Holnap nyugodtnak kell lennünk, be kell fejeznünk a versenyt, lehet, hogy csökken az esélyesek száma.”