1998 és ’99 világbajnoka, Mika Häkkinen nagy élvezettel figyeli a 2010-es idényt, a finn szerint rég volt ennyire jó a küzdelem.

“Az elmúlt pár év is izgalmas volt, de az idei szezon felülmúl mindent. Hihetetlen, mennyien küzdenek még a címért, nagyszerű!” – utalt az egykori mclarenes arra, hogy a két Red Bull-pilóta, Fernando Alonso és még a két McLaren-versenyző is megnyerheti a bajnokságot.

“Webber nagyszerű munkát végzett 2010-ben. Emelkedő trendet mutatott és fejben nagyon erős. Valami pozitív változás ment végbe benne” – mondta az éllovasról.

“De van még három futam, Vettel pedig nem könnyű ellenfél. Fiatal, energikus ember, és elmegy a határig” – mondta a Webber mögött 14 ponttal álló németről, aki egyébként saját nagy riválisára, Michael Schumacherre emlékezteti.

“Vettel nem fél túlmenni a határon, olyan, mint Schumacher. Persze tény, hogy ha túlmegyünk a határon, hibázunk is. Fájdalmas lehet, de én magam is mindig inkább túlmentem a határon, mint hogy alatta maradjak. Megértem a gondolkodásmódjukat.”