Jenson Button hátránya 31 pont a világbajnoki összetettben, a McLaren pilótája igazából már nem számol címvédéssel. A Red Bull-pilóták közül egyértelmű favoritja van. “Jobb lenne, ha nem abban kellene bíznom, hogy a Red Bullok balesetbe keverednek vagy technikai problémájuk támad” – mondta Button.

“Az lenne az igazi, ha olyan autónk lenne, mellyel folyamatosan nyomás alatt tarthatjuk a mezőnyt. Ha továbbra is ilyen gyorsak maradnak, valószínűleg hazaérnek. Viszünk egy-két újítást Koreába, melyekkel közelebb kerülhetünk a Red Bullhoz, az erőviszonyokat ugyanakkor aligha fordíthatjuk meg.”

“Nem szabad Webber hibáira építenünk, a saját autónkat kell tökéletesítenünk: ha gyorsabbak leszünk ellenfeleinknél, lehet esélyünk, de azért a két Red Bull előnyben van a többiekkel szemben. Vettel nincs nyomás alatt, [kettős siker esetén] csak kétszer kell még megvernie Markot, és máris pontegyenlőség van köztük.”

“És ami azt illeti, az időmérőn Vettel gyorsabb Webbernél. Három versenyt nézve előnyben kell lennie csapattársával szemben.”